Nano PDO Trådlyft

Fördelar med Nano Trådlyft


•Icke-invasiv

•Ingen nålstick

•inga blåmärken eller svullnad

•Smärtfritt

•Omedelbar effekt

•Ingen återhämtningstid krävs

•Lång hållbarhet ca 6 månader


Resultatet av en enda behandling syns omedelbart för längre och bättre resultat görs behandlingen 4 ggr med 4 vecors mellanrum..


Thesera L Nano PDO Trådlyft

Nya Generationens lyft utan Nålar!Nano Lyftande PDO trådar med tripple effekt!


  • Lyft
  • Elasticitet
  • Glow


Senaste nyheten nålfria PDO Trådlyft finns nu i Sverige!


KFDA Godkänd

Vanlig trådlyft är redan en populär trend som finns på många estetiska klinker runtom i världen. Men att kunna utföra metoden helt utan nålar gör  behandlingen ännu mer populär och är nu en ny växande trend som äntligen finns i Sverige!


Metoden används redan flitigt i flera andra länder i världen.


Med denna nya kliniskt beprövade TDN-teknik, är detta nästa generation av PDO-trådar som lyfter och den är smärtfri, icke invasivt och kräver ingen återhämtningstid 


Med Thesera L - en stark lyftande behandling med smälttrådar behöver man inte gå igenom någon smärta, blåmärken eller svullnad längre för att få PDO-trådlyft för full ansiktspenetration genom att använda TDN-tekniken som är ett säkrare och effektivt alternativ till operationer.


TDN (Transfer Double Nanosphere) -tekniken är kärntekniken för penetration av olika aktiva ingredienser, såsom hyaluronsyra, PPC, peptider och olika syror. Aktiva ingredienser inkapslas i nanostorlek för att röra sig ner i lipiden, skyddad från yttre krafter som temperatur och olika pH-nivåer. Detta gör det möjligt att behandla hela ansiktet och även halsen på en gång istället för bara ett område i taget. 

Lyfttekniken är baserad på PDO smälttrådar bestående av 5 steg med speciella produkter för full absorbtion av PDO fiberrådarna


 

Till att börja med skapas en tunnel för som frigör huden från smuts och beläggningar. Sedan är det dags att pentrera fibertrådarna igenom huden och aktivera full absorbtion in till hudens underliggande vävnader för att lyfta, strama och framhäva konturer.

Nytt Kollagen och elastin börjar också att aktiveras vilket ger huden mer volym och ökad lyster.

Vad är skillnaden med Nano PDO TRådlyft och traditionell trådlyft?

Nano trådlyft i jämföreöse med tradionell trådlyft kräver inga nålstick i huden och ingen återhämtningstid, behandlingen till skillnad från vanlig trådlyft förs 4 ggr för att  uppnå samma resultat som vanlig trådlyft som oftast gör en gång men är mer smärtsam och orsakar lång återhämtningstid , blåmärken och svullnad, detta slipper man med Nano trådlyft PDO smältande trådar.För vem passar Nano Trådlyft?

peroner som har tappat volym och konturer i ansiktet och halsen och vill få lyftande effekter utan injektioner och operationer.

Det är ju riktigt en lösning för nålrädda personer som efertsrävar naturliga resultat utan smärta.

Personer som har för mogen och mycket förslappad hud bör inte göra behandlingen då trådarna inte skulle klara av att bära upp för mycket slappa vävnader i huden.


Hur fungerar den?

Behandlingen utförs i flera steg där bl.a den aktiva smältande trådarna pentrerar djup igenom huden till underliggande förslappade vävnader och drar ihop dem.

Denna process pågår i flera veckor och rsultatet kommer succesivt att förbättras precis egentligen som trådlyft med nålar.Är metoden säker?

Ja, det är en säker metod som inte ger några bestående biverkningar


När ser man resultatet?

Resultatet efter första  behandlingen syns lite omedelbart men förbättras även succesivt och konturer blir mer tydliga redan efter några veckor.


Hur många behandlingar behövs?

Rekommenderat kur består av 4 behandlingar med 4 veckor mellanrum.


Hur länge håller Resultatet?

Hållbarheten beror på vilka förutsättningar personen har och livstil, normalt håller det i ca 6 månader ibland mer.

underhållsbehandlingar kan göras efter avslutande kur när det gått ca 6 månader då kan det räcka med en eller två ggr per år.


Hur känns behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfritt och ingen bedövning behövs.


Vilka användningsområden kan man göra med Nano Trådlyft?

Hela ansiktet och halsen brukar göras i en behandling.

.

Krävs det någon återhämtningstid?

Eftersom behandlingen inte orsakar några blåmärken eller ökad rodnad etc kräver den ingen återhätningstid utan man ser mycket fräsch och mer staramare ut i huden efter behandlingen dessutom kommer med mycket fin lyster direkt efter behandlingen


Finns det några biverkningar och risker med behandlingen?

Mycket sällsynt är att en allergisk reaktion skulle uppkomma.

det är viktigt att meddela terapeuten om eventuella tidigare allergiska reaktioner.


en allergisk reaktion kan även hända vid vanlig ansiktsbehandling därför är risken inte helt utesluten även med nano trådlyft.


Vad ska man tänka på inför behandlingen?

En konsultation genomförs innan behandlingen för att säkerställa att du är mottaglig för behandling och inte har några mediciniska förhiner, man bör undvika att konsumera blodförtunnande mediciner , omega 3 alkohol minst 24 h och rökning samma dag.


Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Efter behandling ska du inte konsumera alkohol, sola, eller utsätta kroppen för värme i som till exempel basta, ta långa varma duschar, utföra värmeyoga eller på annat sätt vistas i miljöer där de blir exponerade till högre temperaturer, eller annan stress för kroppen och undvika hård träning i minst två dygn efter behandlingen. 

PROFIL


Aesthetic Dermapro Scandinavia AB

startades med målet att erbjuda högteknologiska behandlingar med modern hudvårdsteknologi.

Vi erbjuder kvalitetsrika system och kurser som ger färdighet till att arbeta inom modern hudvård.

KONTAKTA FÖRETAGET

Albrektsvägen 97, 603 55 Norrköping

(0046) 0704- 22 86 27

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER


Mer om oss och vårt arbete finner ni på sociala våra medier,