Hyaluronpen

Hyaluronpen

Nya Generationens Fillers

 

 

Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranshen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar!

 

Vad är skillnaden med Hyaluronpen och fillers med nålar?

skillnaden med hyaluronpen och fillers med injektioner är att med Hyaluronpen kan vi använda max 27mg/g korslänkad fillers som går från epidermis till dermis, medans fillers med spruta kan använda högre koncentration HA ( hyaluronsyra) för tex. djupare penetration till djup dermis, vilket också kräver medicinsk kompetens.

 

För vem passar Hyaluronpen?

Hyaluronpen är en lösning för nålrädda personer och passar dig som eftersträvar naturliga resultat och som vill få ökad volym och mer yngre utseende.

 

Hur fungerar den?

Den arbetar med en kraft på 300 m/s öppnas en liten kanal i huden och för direkt in fillern. Den fördelas jämnt och bildar inga klumpar.

 

 

Är metoden säker?

Ja, det är en äker metod som inte ger några bestående biverkningar

 

När ser man resultatet?

Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att fästa sig på plats.

 

Hur känns behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfritt och ingen bedövning behövs.

 

Vilka användningsområden kan man göra med hyaluronpen?

Mycket kan göras, fylla läppar, minska rynkor och linjer,hudrevitalisering, näskorrigeringar, fett och cellulitbehandling mm.

Med Hyaluronpen kan vi ge ökad volym för läppar , rynkor och linjer med riktiga fillers.

Man kan också tillämpa serum med hyaluronpen för t.ex reducering av fett, dubbelhaka, pigmenteringar, ytliga kärl och mycket mer.

 

Hur länge håller Resultatet?

Hållbarheten beror på typ av fillers som används de flesta håller 6-9 månader men bäst brukar vi säga 4 till 6 månader eftersom personer kan ha olika livstil och förutsättningar.

 

Hur många behandlingar behövs?

För volymfillers görs oftast en behandling,vill man ha längre hållbarhet kan behandlingen upprepas efter ca 4 till 8 veckor därefter görs underhållsbehandlingar efter 6 månader.

 

När man vill göra hudrevitalisering/skinboosters används filler med lägre koncentration HA och en kur består av 3 ggr med två veckor mellanrum.

 

För behandling med serum för te.x dubbelhaka, fettreducering, pigment och kärlreducering etc gör 3 till 5 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

 

Finns det några biverkningar och risker med behandlingen?

jo, om behandlingen utförs på fel sätt, det är viktigt att teraputen som genomfört behandlingen har genomfört kurs i injektionsteknikerna med hyaluronpen och har fått kännedom om hudens anatomi för att undvika komplikationer

 

Eventuella normala biverkningar som kan hända är svullnad, blåmärke, rodnad och ödem i det behandlade området som förvinner inom några dagar.

 

Vad ska man tänka på inför behandlingen?

En konsultation genomförs innan behandlingen för att säkerställa att du är mottaglig för behandling och inte har några mediciniska förhiner, man bör undvika att konsumera blodförtunnande mediciner , omega 3 alkohol minst 24 h och rökning samma dag.

 

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Efter behandling ska du inte konsumera alkohol, sola, eller utsätta kroppen för värme i som till exempel basta, ta långa varma duschar, utföra värmeyoga eller på annat sätt vistas i miljöer där de blir exponerade till högre temperaturer, eller annan stress för kroppen och undvika hård träning i minst två dygn efter behandlingen.

 

 

 

 

Fördelar med Hyaluronpen

 

•Icke-invasiv

•Ingen nålstick

•Lämnar inga permanenta ärr

•Smärtfritt

•Omedelbar effekt

•Kan använda korslänkade filler upptill 27mg/g

•Lång hållbarhet ca 6 månader

 

 

Resultatet av en enda behandling syns omedelbart och varar mellan ca 6- 9 månader. Hållbarheten påverkas av typ av produkt, kroppens egna ämnesomsättning, rökning, solning, stress mm.

 

Med hyaluronpen kan vi även tillämpa serum för behandling reducering av dubbelhaka, fettceller, pigmenteringar, acne, kärlreducering och mycket mer.

 

.

 

PROFIL

 

Aesthetic Dermapro Scandinavia AB

startades med målet att erbjuda högteknologiska behandlingar med modern hudvårdsteknologi.

Vi erbjuder kvalitetsrika system och kurser som ger färdighet till att arbeta inom modern hudvård.

KONTAKTA FÖRETAGET

Albrektsvägen 97, 603 55 Norrköping

(0046) 0704- 22 86 27

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

 

Mer om oss och vårt arbete finner ni på sociala våra medier,