Våra Nyheter

Vi har lanserat flera nya spännande behandlingar och utvecklingen fortsätter, vårt mål är att erjude er bästa kunder senaste nytt inom modern hudvårdsteknologi

Nya Spännande behandlingar lanseras

 

Trisom Tripple Laser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaxpot Plasmalyft

Plaxspot är ett revolutionerande ansikts,-och kroppslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

 

PLAXPOT™ PLASMALJUS TEKNOLOGI

ögonlockslyft utan kirurgi och mycket mer...

Äkta plasma med PLAXPOT

 

Plaxpot ger en äkta plasma från den egna plasmageneratorn som bygger upp joniserad gas av elektroner och joner och inte endast en elektrisk ljusbåge som många andra pennor. Det blir en stor skillnad av resultatet och hållbarhet av behandlingen , som inte kan uppnås genom att endast ha en elektrisk ljusbåge.

 

 

 

Micropen

Micro pen liknar en penna men har en kapacitet att skapa 1300 microkanaler / sekunden. Den gör många mycket små hål i huden och nytt naturligt kollagen rekonstrueras. De små mikrokanaler som bildas i huden ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Det ger en kollagenstimulerande effekt djupt ner i hudens lager och höjer upptaget av efterföljande behandlingsprodukter. Vi arbetar med BCN Institu. Ett internationellt företag specialiserat på mesoterapi På institutet BCN är dem experter på mesoterapi. Dem erbjuder läkare och vård- och skönhetspersonal över hela världen med det bredaste utbudet av mesoceuticals® på marknaden och den utrustning som krävs för att kunna tillämpa de mest avancerade mesoterapeutiska behandlingarna.

 

 

Infuzion

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

 

 

 

 

Fractional Microneedeling

 

Behandla Ärr och bristningar mycket skonsamt

 

Nu kan vi äntligen behandla ärr och bristingar med fractionell micronåls teknologi !

 

Behandlingen passar alla hudtyper och är mycket skonsam mot huden utan biverkningar endast fåtal behandlingar krävs och ger mycket fina resultat!

 

Metoden behandlar även rynkor och linjer för hela ansiktet, hals dekolletage och stramar upp huden på kroppen.

 

vi börjar med behandlingen i mitten av mars 2018 bokningsbara tider kommer att läggas upp på schemat.

 

 

Nu har vi fått in vår

nya hifu system

Med den kan vi utföra fettreducering på 3 djup samt ansikts och kroppslyft smärtfritt.

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Vill du ha ett riktigt lyft eller reducera omfånget med snabba resultat boka tid hos Angela för kostnadsfri konsultation.

Hårborttagning med SHR/OPT teknologin

 

SHR/OPT (Super Hair Removal med Optimal Puls Teknologi). Det är två teknologier som arbetar samtidigt. SHR arbetar med lägre energi och längre uppvärmning av hårsäckarna i dermis med jämna och konstanta pulser för att förstöra dem. Jämfört med traditionell IPL/laser som arbetar med högre energi och kortare uppvärmning och en puls i taget.

OPT teknologin gör att energin som levereras från SHR blir mer stabil och absorberas bättre av hårsäckarna vilket gör hårborttagning 2 till 3 gånger mer effektiv.