Nyheter

Våra Nyheter

Är du intresseard av att starta egen verksamhet inom modern hudvårdsteknologi så som Laser, IPL , Kryolipolys och Hifu är du välkommen att kontakta oss för utbildning och utrustningar

Nu kan du även få Botox, Stylage filler och trådlyft av leg.läkare av Promedica Aesthetica

Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment av hudfillers. Därmed får behandlaren möjligheter att erbjuda överlägsna och säkrare behandlingar med fantastiska resultat. Som håller länge.

Dr. Norbert och John arbetar varadgar kvällstider mellan 17.30-21 samt helger enligt överrenskommelse

Boka in er på en kostnadsfri konsultaion hos leg,läkare få mer information om vad som passar just dig

Nu har vi fått in vår nya hifu system

Med den kan vi utföra fettreducering på 3 djup samt ansikts och kroppslyft smärtfritt.

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Vill du ha ett riktigt lyft eller reducera omfånget med snabba resultat boka tid hos Angela för kostnadsfri konsultation.

Hårborttagning med SHR/OPT teknologin

Nya tillskottet i Dermapro Teamet är Vanja Ertas

Med 8 års erfarenhet som hudterapeut är det en självklarhet att Vanja får möta er och utföra förstklassig behandling inom hårborttagning

SHR/OPT (Super Hair Removal med Optimal Puls Teknologi). Det är två teknologier som arbetar samtidigt. SHR arbetar med lägre energi och längre uppvärmning av hårsäckarna i dermis med jämna och konstanta pulser för att förstöra dem. Jämfört med traditionell IPL/laser som arbetar med högre energi och kortare uppvärmning och en puls i taget.

OPT teknologin gör att energin som levereras från SHR blir mer stabil och absorberas bättre av hårsäckarna vilket gör hårborttagning 2 till 3 gånger mer effektiv.

Vanja kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan för att utföra behandling med senaste tekniken, så se till att boka in er innan tiderna fylls på!

Tider kommer att läggas upp via bokamera snart till dess kan ni ringa Vanja på 0768585020

 

Copyright 2017 @ Alla Rättigheter Reserverade