Hifu Kroppslyft


Kroppslyft med Hifu

Hifu Kroppslyft - Det bästa alternativet till kirurgisk hudlyft för kropp


 

Hifu använder en speciell teknink så kallad Hög intensivt fokuserad ultraljud för att nå ner djupt under huden och orsakar en sammandragning av vävnader för att strama åt lös hud. För de flesta räcker det med endast en behandling och resultaten syns redan inom 2 veckor och  förbättras succesivt. 


 

Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten lokaliserar och ritar behandlingsområdet och ett speciellt ultraljudsgelé appliceras först på huden för att leda in det hög intensiva ultraljudet ner till hudens nedersta lager för att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna samt förstärka hudens vävnadsmuskultatur. Sedan börjar huden att producera nya starkare fibrer.


Hur känns behandlingen?

Små värmade stickningar kan upplevas vid behandlingen.


Finns det några risker med behandlingen?

Det finns inga farliga risker med behandlingen så länge den utförs på rätt sätt.Normala biverkningar med hifu är att rodnad och svullnad kan uppkomma.Nerver kan bli irriterade av behandlingen risken är mycket liten men inte utesluten.


Hur många behandlingar behövs?

Oftast görs endast en behandlingen


När kan man se resultatet?

Resultatet syns lite direkt efter behandlingen men efter ca 2 veckor kan man se en mer markant skillnad som sedan förbättras succesivt?


Hur länge håller resultatet?

Detta är individulett men brukar hålla i minst ett år ibland mycket längre.


När kan man upprepa behandlingen?

Efter tidigast 6 månader, detta kan göras om utgångsläget är mycket slappt annars kan man upprepa den efter ca 1 år eller mer, när kan känner att huden har tappat elasticitet igen,vilket är en  normal åldringsprocess.


Vilka kan behandlas med hifu kroppslyftbehandling?

Personer som har lite lös och slapp hud eller måttlig kan göra hifu hudåtstramning


Vad ska man tänka på efter behandlingen?


Man bör inte utsätta huden för värme i ca 24 timmar efter behandlingen, därefter bör man använda bra hud- och kroppslotion eller olja för att ge huden näring och fukt eftersom man har startat en omdelbar process i hudens muskelvävnader för att förstärka och strama åt dem.


Vem kan inte behandlas med hifu?

Gravida och ammande kvinnor får inte göra behandlingen med hifu. Personen som har sjukdomar och äter  mediciner behöver altid konsultera med terapeuten innan behandlingen för att bedömma om det finns några hinder för behandlingen beroende på sjukdom eller medicinering.

Ibland kan vi kräva läkarintyg inför behandlingen för att säkerställa att personen kan genomgå behandling med hifu.
 

Hifu Vs Kirurgi


Både Hifu och kirurgi tar bort överflödig hud. permanent skillnaden är att med hifu finns inte biverkningar som uppstår vid kirurgiska behandlingar. Trots att vid fettsugning sugs fettet ut ur kroppen i samband med operationen så uppträder det slutgiltiga resultatet efter ca 6 månader med hifu däremot syns resultat för de flesta direkt efter en behandling, men här tar kroppen själv hand om utrensningen av de eliminerade fettcellerna och för dem ut ur kroppen på egen hand via lymfsystemet.PROFIL


Aesthetic Dermapro Scandinavia AB

startades med målet att erbjuda högteknologiska behandlingar med modern hudvårdsteknologi.

Vi erbjuder kvalitetsrika system och kurser som ger färdighet till att arbeta inom modern hudvård.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER


Mer om oss och vårt arbete finner ni på sociala våra medier,

KONTAKTA FÖRETAGET

Albrektsvägen 97, 603 55 Norrköping

(0046) 0704- 22 86 27

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera