B.FORMANCE BEHANDLING


B.Formance systemet gör det möjligt att leverera aktiva ingredienser med både  Ultraljud  och elektroporering samtidigt.


B · FORMANS: Ultraljud + Elektroporering Ett System med dubbel prestanda B Formance med dess innovativa och avancerade teknik möjliggör upptag av aktiva ingredienser mycket effektivt till djupet av huden tack vare electroporeringsteknologin samtidigt med ultraljud båda teknologierna i samverkan skapar en synergisk effekt och ger bättre resultat än var för sig.


Applikationer
• Ansiktslyft
• Kroppslyft
• Återfuktar huden
• Fettreducering
• Celluliter

• Hårstimulering
• Reducerar påsar under ögon
• Minskar bristningar och ärr
• Förbättrar hudens vävnader


Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten gör en hudanalys, rengör området som ska behandlas och applicerar vald serum beroende på kundens hudbehov. Behandlingen påbörjas genom att terapeuten cirkulerar proben men ultraljud och elektroporering och anpassat serum .


Hur fungerar B.Formance?

Systemet gör det möjligt att leverera aktiva ingredienser med både ultraljud och elektroporering samtidigt.


Elektroporering: Serumen slussas djup in i huden med hjälp av elektroporering,Elektroporering är en ny, icke-invasiv parenteral metod som förmedlar aktiva ingredienser genom hudlagren på ett djupt och selektivt sätt.


Ultraljudet arbetar med kroppens naturliga vävnader ,det är lämpligt för behandling av hudskador, för transdermal tillförsel av aktiva ingredienser, för syresättning av cellerna och för väsentlig ombyggnad av vävnader. Ultraljudsterapi är baserad på vibrationsverkan hos vågor som liknar ljudvågor, men överförs med hög frekvens, inte märkbara för det mänskliga örat. Överföringen av energi omvandlas till värme med kända ortopediska terapeutiska egenskaper.


Vad ska man tänka på innan behandlingen? Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.


Vad händer efter behandlingen?

Omedelbart efter behandlingen börjar en process i huden med att producera och öka fibroblaster, kollagen och elastin i huden. Upptaget av serumen verkar på cellerna och ger dem näring och stimulerar cellens förnyelseprocess i huden Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen bör man inte utsätta huden för extra värme, solning, bastu mm. Det är mycket viktigt att tillämpa bra hemvårdsrutiner hemma med närande hudvårdsprodukter.


Vem är en bra kandidat för B.Formance Fettreducering?
Både män och kvinnor kan genomgå behandling med B.Formance
Passar alla hudtyper.


Vilka resultat kan man förvänta sig efter en B.Formance behandling?
De flesta kan se en omedelbar resultat direkt efter behandlingen, huden får en fin lyster, jämnare hudton, ökad fasthet och lyft.


Hur många behandlingar krävs?
Detta är individuellt och beror på utgångsläge normal görs en intensiv kur med 4 till 5 gånger med ca 14 dagars mellanrum.


Hur länge håller resultatet?
Efter en avslutad kur kan resultatet hålla i ca 6 månader beroende på kundens förutsättningar, för mer hållbart resultat är det bra
med underhållsbehandlingar några eller flera gånger per år beroenden på hudens behov.


Hur lång tid tar en behandling?
ca 30-60 minuter beroende på område som behandlas.


Hur känns behandlingen med B.Formance?
Behandlingen är smärtfritt, och känns avslappnade och behaglig.


Finns det några biverkningar eller risker B.Formance?
Alltid innan behandlingen görs en konsultation för att säkerställa att kunden kan göra behandlingen,
Vanliga biverkningar är rodnad och lite svullnad i det behandlade området.
Det finns risk eftersom serum tillämpas att man kan få allergisk reaktion som kan hända pga. främmande ämne som kommer i kroppen, risken finns oftast alltid i samband med produkter och serum
Det är viktigt att uppge ifall man någon gång har fått en allergisk reaktion.


Kontraindikationer
Epilepsi
Hjärt och kärlsjukdomar
Hudsjukdomar
Peacemaker
Njur och leversjukdomar
Vid tidigare allergiska reaktioner
Solbränd hud, öppna sår, brännskador, blåsor, eller keloidärr

FÖR ANSIKTET

BEHANDLINGEN SYFTAR TILL ATT MOTVERKA: 

 • Ålderrtecken
 • Slapp hud 

 

BEHANDLINGEN FRÄMJAR

 

 

 • Kollagen och elastinproduktionen
 • Stärker muskulaturen
 • Huduppstramning
 • Rynkreducering

B.Formance Fettreducering


Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten rengör och markerar området som ska behandlas, mäter fettmängden Behandlingen påbörjas genom att terapeuten cirkulerar probem men ultraljd och elektroporering och anpassat serum . Serumen slussas djup in i huden med hjälp av elektroporering, Ultraljudet arbetar med kroppens naturliga vävnader och fettceller och bryter ner fettcellen och stramar åt vävnaderna med hjälp av vågorna från ultraljudet.


Vad ska man tänka på innan behandlingen?
Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.


Hur fungerar B.Formance fettreducering?
Fettreducerande serumet som används verkar direkt med att smälta fettet i fettcellerna och minskar dem.


Vad händer efter behandlingen?
Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppen blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.


Vad ska man tänka på efter behandlingen? Det är mycket viktigt att dricka mycket vatten gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp de frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen.

Att vara extra aktiv och träna hjälper till att påskynda utrensingsprocessen.


Vem är en bra kandidat för B.Formance Fettreducering?

Både män och kvinnor kan genomgå behandling med B.Formance fettreducering. De bästa kandidater är personer som är aktiva och i sin målvikt eller nära sin målvikt med överflöds och envisa fettdepåer. Man ska helst ha ett bmi lägre än 30. Även överviktiga personer kan genomgå behandlingen för att öka sin motivation till viktminskning.


Vilka resultat kan man förvänta sig efter en B.Formance fettreduceringsbehandling? 

De flesta kan se mätbara resultat omedelbart efter behandling, eftersom B.Formance med hläpl av ultraljud och elektroporering med fettreducerande serum direkt verkar med att smälta fettet i det behandlade området. fettceller direkt under behandlingen. Fettminskingen pågår i flera veckor. För ett hållbart resultat krävs ca 3 till 6 ggr med 2 till 4 veckors mellanrum


Hur många behandlingar krävs?
Detta är individuellt och beror på utgångsläge normal brukar 3 till
6 ggr göras med 2 till 4 veckor mellanrum göras

för endel räcker det även med 1 till 2 behandlingar


Hur länge håller resultatet?
Resultatet syns oftast direkt efter behandlingen det går också att känna i det behandlade området att fettet har smält, för att det ska vara ett hållbart resultat behöver personen hålla en god livstil med mat och motion.
Hur lång tid tar en behandling?
ca 30-40 minuter för ett område


Hur många områden kan man behandla?
1-2 områden kan behandlas vid samma tillfälle ett område är räknat ca 25x25 cm, det rekommenderas inte att behandla fler än ett område i taget då kroppen ska kunna förbruka energin efter behandlingen. Man bör inte arbeta med fler än två områden samtidigt vid ett tillfälle.


Hur känns behandlingen B.Formance Fettreducering?
Behandlingen är smärtfritt, och känns avlappnade och behaglig.


Finns det några biverkningar eller risker B.Formance Fettreducering?
Alltid innan behandlingen görs en konsultation för att säkerställa
att kunden kan göra behandlingen, Vanliga biverkningar är rodnad och lite svullnad i det behandlade området. Det finns risk eftersom serum tillämpas att man kan få allergisk reaktion som kan hända pga. främmande ämne som kommer i
kroppen, risken finns oftast alltid i samband med produkter och
serum Det är viktigt att uppge ifall man någon gång har fått allergisk
reaktion.


Kan man gå ner i vikt efter en B.Formance fettreduceringsbehandling?
Nej , det fungerar inte som en viktminskningsmetod men kan hjälpa till att komma igång med viktminskning genom att man kan känna och se resultat oftast direkt efter behandlingen brukar det öka motivationen till viktnedgång


Kontraindikationer
Epilepsi
Hjärt och kärlsjukdomar
Hudsjukdomar
Peacemaker
Njur och leversjukdomar
Vid tidigare allergiska reaktioner
Solbränd hud, öppna sår, brännskador, blåsor, eller keloidärr


FÖR KROPPEN

BEHANDLINGEN FUNGERAR PÅ: • Fettcellsminskning
 • Cellulitreducering
 • kroppsformning
 • Huduppstramning
 • Minskar Bristningar

Resultat erhållna efter 
den första behandlingen.
Redefinition av siluetten och synlig reduktion av midjan, 
toning av det behandlade området. 
Hudens struktur är kompakt och tonad.


Elektroporering ger resultat:


Elektroporation ersätter nålar genom olika transdermala leveransmekanismer (elektromagnetiska vågor, ultraljud, galvaniska strömmar etc).

Tillämpningen av dessa system i hårbotten gör att cellmembranets mikroporer öppnas tillfälligt, vilket gör att de aktiva ingredienserna kan tränga in via epidermis och absorberas direkt av kroppen.

Elektroporering är säker och ofarlig teknik för huden och scalpen vilket möjliggör transport av alla typer av ämnen.


Scalp Elektroporering


Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten gör en scalpanalys med orsak till håravfallet. Serum appliceras i området som ska behandlas ocg teraputen levererar serumet igenom scalpen med B: Formance elektroporering i form v cirkulerande rörelser.


Vilka förberedelser behövs?

Kunden ska komma till behandlingen nytvättad så att det inte finns fett eller belägg på området som ska behandlas.


Hur fungerar B.Formance Elektroporering?

Systemet gör det möjligt att leverera aktiva ingredienser för hårstimulering genom elektroporering . 


Elektroporering: Serumen slussas djup in i huden med hjälp av elektroporering,Elektroporering är en ny, icke-invasiv parenteral metod som förmedlar aktiva ingredienser genom hudlagren på ett djupt och selektivt sätt.

Otroligt nog skickar Electroporation behandlingsprodukter 200 gånger djupare än en nål kan nå, samtidigt som de levererar nödvändiga tillväxtfaktorer i hårbotten för att stimulera hårväxt.


Vad ska man tänka på innan behandlingen? Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner och komma med nytvättad hår.


Vad händer efter behandlingen?

Omedelbart efter behandlingen börjar en process i scalpen med tillväxtfaktorer som stimulerar cellerna och ökar blodtillförseln för att stimulera ökad hårväxt.


Vem är en bra kandidat för B.Formance Fettreducering?
Både män och kvinnor kan genomgå behandling med B.Formance Elektroporering för hårstimulering.

Behandlingen är särskilt bra för kvinnor som bär slöja, peroner som har alocipea eller tunnhårighet,
Passar alla hudtyper.

Behandlingen kan inte få tillbaka hår som inte har aktivitet i cellerna.


Vilka resultat kan man förvänta sig efter en B.Formance behandling?
De flesta kan se effekt av ökad hårväxt redan efter 4 veckor men cellerna behöver upp till 6 månader för att förstärka hårstimuleringseffekten och visa bäst effekt.


Hur många behandlingar krävs?
Detta är individuellt och beror på utgångsläge normal görs en intensiv kur med 8 gånger med ca 1 veckas mellanrum efter avslutad kur kan man fortsätta med längre intervaller för att underhålla reultatet.


resultatet av en kurs syns bäst efter ca 4 till 6 månader.


Hur lång tid tar en behandling?
ca 15-30 minuter beroende på hur stort område som behöver behandlas.


Hur känns behandlingen med B.Formance?
Behandlingen är helt smärtfritt, och känns avslappnade och behaglig.


Finns det några biverkningar eller risker B.Formance?

Behandling med elekroporering är helt säkert att använda på scalp och har inga bieffekter.

Det finns risk eftersom serum tillämpas att man kan få allergisk reaktion som kan hända pga. främmande ämne som kommer i kroppen, risken finns oftast alltid i samband med produkter och serum
Det är viktigt att uppge ifall man någon gång har fått en allergisk reaktion.


Kontraindikationer
Epilepsi
Hjärt och kärlsjukdomar
Hudsjukdomar
Peacemaker
Njur och leversjukdomar
Vid tidigare allergiska reaktioner
Solbränd hud, öppna sår, brännskador, blåsor, eller keloidärr


Förbättra blodcirkulationen i hårbotten vilket leder till mer tillväxt

Förhindrar förkortning av hårväxtcykeln, en vanlig förekomst av håravfall orsakad av DHT

Minskar håroxidation och missfärgning och lämnar hårstråna friska och ungdomliga

-Förbättra ECM-proteinerna i dermal papilla som omger hårbulben, vilket bättre förankrar håret i hårbotten och ökar sannolikheten för ökad tillväxtt.


Fördelar med Elektroporering