Exuviance Hudvård

Exuviance behandlingar


Klassisk Aha-syra behandling ( passar alla hudtyper)


Rengöring,peeling,portömning,

ansiktsmassage,mask och avslutande vårdande krämer.


Behandlingen anpassas och skräddarsys efter kunden behov.


Med denna behandling stärker och återfuktar du huden och får en fin lyster och vitalitet.


behandlingstid 45 min


 


Aha Syra Lyx (passar alla hudtyper)


Rengöring,peeling,portömning,ansiktsmassage,guldmask och avslutande vårdande krämer 90 min


I alla behandlingar ingår hudanalys och behandlingen skräddarsys efter dina behov.


Behandlingarna passar alla hudtyper, även känslig hud och såväl kvinnor som män.


Exiviance behandlingar är även speciellt framtagna för att behandla olika hudproblem så som acne, rosacea, pigmentfläckar , rynkor, rynkor under ögonen mm.


 


 


 


 Exuviance  Hudvård

Hudvård- Mediciniskt utvecklade behandlingar och dokumenterat effektiva. 


Exuviance blev banbrytande när man utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra (AHA) samt effektiva AHA-produkter under


80-talet. Grundarna av Exuviance, dr. Eugene Van Scott och Dr. Yu, är internationellt erkända pionjärer inom området kosmetisk dermatologi. De skapade och innehar originalpatentet till den första AHA-peelingen. Deras fortsatta forskning och kliniska erfarenheter har bekräftat att AHA:er med fördel kan användas vid behandling av en rad olika hudproblem som t.ex. åldrad hud, torr hud, acne och pigmentfläckar.


Hur skiljer sig Exuviance AHA-peeling från andra peelingar?

Exuviance behandling mot torr hud med AHA sker först en skonsam exfoliering av hudens övre lager genom att bindningarna mellan de döda hudcellerna löses upp. Det är endast döda hudceller som avlägsnas. Hud som är mycket torr får till exempel hjälp genom att borttagningen av fjällande hudlager förbättras. Dessutom förbättras huden ytterligare genom att produktionen och avstötningen av hudceller balanseras. Elastinet och kollagenet förbättras också. Detta är fördelar som endast uppnås med AHA och som inte någon annan kemisk eller mekanisk exfoliering kan ge.

Exuviance AHA har en optimal sammansättning avseende koncentration, pH-värde och effektivitet. Tack vare ett patenterat system är Exuviance AHA mycket effektivt, men utan att irritera.


Krävs en återhämtningstid efter Exuviance AHA-peelingar?

En Exuviance AHA-behandling kräver inte någon återhämtningstid för huden. Huden kan vara lätt rosig och något glansig efter en behandling. Detta går över efter en kort stund. Det går bra att applicera Exuviance vårdande make-up efter en behandling. Som vid all peeling ska solning undvikas 1-2 dagar efter behandling.


Vilka områden kan behandlas med Exuviance AHA-peeling ?

Det finns många olika Exuviance behandlingar för olika typer av hud och hudproblem. Behandlingar kan göras i såväl ansikte som på kropp, på händer och fötter. En Exuviance behandling kan även göras utan peelande AHA. Exuviance behandlingar ger ett mycket gott resultat!

Passar alla hudtyper och åldrar


Går det att göra Exuviance AHA-peeling på känslig hy?

Alla Exuviance sammansättningar är gjorda med ett patenterat system vilket gör behandlingarna kan tålas av "alla". Även känsliga hudtyper kan genomgå en Exuviance behandling. Hudterapeuten gör en noggrann hudanalys och anpassar behandlingen till dig och din hud.


Hur går en behandling till?

Vid en typisk Exuviance behandling görs en noggrann hudanalys. Nästa steg är en rengöring av huden. Därefter peelas huden skonsamt, men effektivt, med Exuviance patenterade AHA, som också gör att cellförnyelsen i huden stimuleras och huden är förberedd för kommande steg. Scrubbcremer används som regel inte i ansiktet i en Exuviance behandling, då AHA-peelingen är både effektivare och skonsammare. Efter peelingen är huden klar att djuprengöras (portömmas). Någon ånga behövs inte för att öppna porerna.


I de flesta ansiktsbehandlingar ingår en avslappnande och cirkulationshöjande massage (men oftast ej vid acne, rosacea). Med Exuviance massagecreme ges dessutom maximalt med fukt till huden. Lämplig mask appliceras därefter och behandlingen avslutas med en avslutande produkt och en vårdande foundation för dem som önskar det. Efter en behandling känns huden fräsch och har en fin lyster!


Vad ska man tänka på vid Exuviance behandlingar?

Uppge till din hudterapeut om du använder några läkemedel som kan påverka huden eller om det finns något annat som du tror har betydelse för behandlingen.

Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte raka sig samma dag som en behandling eftersom det då kan svida litegrann.

Undvik solsveda, behandling genomförs inte på en solsvedd irriterad hud.


En Exuviance behandling påbörjas på klinik och avslutas hemma! Genom att kombinera klinikbehandlingar med de rätta hemmaprodukterna fås ett så bra resultat som möjligt.


Boka din Exuviance behandling idag!


Exuviance behandlingar - tillsammans med daglig användning av hudvårdsprodukter från Exuviance – förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av acne. Men även hud som är problemfri har gott av att få regelbundna behandlingar för att hålla huden fin och motverka uppkomsten av ålderstecken och torrhet. Hudens naturliga cellomsättningsprocess är ca 28 dagar. Man brukar därför rekommendera behandling på klinik ca 1 gång i månaden, men behovet varierar från person till person. Ibland rekommenderas ett kortare intervall mellan behandlingarna under en period och i andra fall kan det gå längre mellan behandlingarna. Detta avgör du tillsammans med din hudterapeut. Förbättring kan ofta ses efter en till tre månader.