Hyaluron Pen Fettreducering

Hyaluron Pen

Även för fettreducering!Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranshen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar!Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten desinficerar och markerar området som ska behandlas, mäter fettmängden och delar in området i flera små rutor, Behandlingen påbörjas genom att terapeuten skjuter in speciellt anpassat serum eller filler

igenom huden genom tryckkraften från Hyaluronpennan öppnas en liten kanal i huden som för direkt in serumet i huden.


Vad ska man tänka på innan behandlingen?

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.


 

Hur fungerar Hyaluron Pen  fettreducering?

Slimserumet som används verkar direkt med att smälta fettet i fettcellerna och minskar dem.Vad händer efter behandlingen?

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppen blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.


Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Det är mycket viktigt att dricka mycket vatten gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp de frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen.

Att vara extra aktiv och träna hjälper till att påskynda utrensingsprocessen.


 

Vem är en bra kandidat för Hyaluron Pen Fettreducering?

Både män och kvinnor kan genomgå behandling med Hyaluron Pen fettreducering. De bästa kandidater är personer som är aktiva och i sin målvikt eller nära sin målvikt med överflöds och envisa fettdepåer. Man ska helst ha ett bmi lägre än 30.

Även överviktiga personer kan genomgå behandlingen för att öka sion motivation till viktminskning.


 

Vilka resultat kan man förvänta sig efter en Hifu fettreduceringsbehandling?

De flesta kan se mätbara resultat omedelbart efter behandling, eftersom Hyaluron Pen fettreducering med slim serument direkt verkar med att smälta fettet i det behandlade området. fettceller direkt under behandlingen. Fettminskingen pågår i flera veckor och för ett hållbrat resultat krävs ca 3 till 6 ggr med 2 till 4 veckors mellanrum.


Hur många behandlingar krävs

Detta är individulellt och beror på utgångsläge normal brukar 3 till 6 ggr göras med 2 till 4 veckor mellanrum


 

Hur länge håller resultatet?

Resutatet syns oftas direkt efter behandlingen det går också att känna i det behandlade området att fettet har smält, för att det ska vara ett hållbart resultat behöver peronen hålla en god livstil men mat och motion.


Hur lång tid tar en behandling?

ca 30 minuter för ett område


Hur många områden kan man behandla?

1-2 områden kan behandlas vid samma tillfälle ett område är räknat ca 25x25 cm, det rekommenderas inte att behandla fler än ett område i taget då kroppen ska kunna förbruka energin efter behandlingen.

Man bör inte arbeta med fler än två områden samtidigt ett tillfälle.


Hur känns behandlingen med Hyaluron Pen Fettreducering?


I stort sett kan man säga att behandlingen är smärtfritt, eftersom Hyaluron Pen är iutan nålar känns det inget eller mycket liten oftast av tryckkraften.


 Finns det några biverkningar eller risker med Hyaluron Pen fettreducering?

Alltid innan behandlingen görs en konsultation för att säkerställa att kunden kan göra behandlingen,

Vanliga biverkningar är rodnad, svullnad, hudödem


Det finns risk eftersom serum tillämpas att man kan få allergisk reaktion som kan hönda pga främmande ämne som kommer i krioppen, riksen finns oftast alltid i samband med produkter och serum


Det är viktigt att uppge ifall man någon gång har fått allergisk reaktion.


Produkterna som används är EU Godkända.Kan man gå ner i vikt efter en Hyaluron Pen fettreducerings behandling?

Nej , det fungerar  inte som en viktminskningsmetod men kan  hjälpa till att komma igång med sin viktminskning genom att man kan känna och se reultat oftast direkt efter behandlingen ökta motivationen till viktnedgång


Fördelar med Hyaluronpen


•Icke-invasiv

•Ingen nålstick

•Lämnar inga permanenta ärr

•Smärtfritt

•Omedelbar effekt


Fördelar med Hyaluron Pen Fettreducering


• Aktiverar lipolys

• Minskar celluliter

• Förhindrar tillväxt av fettceller och lipidförvaring

• Minskar tjocklek och tjocklek av fettceller

• Ger intensiv stärkande effekt på huden

• Minskar dubbelhakan
Resultatet av en enda behandling syns omedelbart och varar mellan ca 6- 9 månader. Hållbarheten påverkas av typ av produkt, kroppens egna ämnesomsättning, rökning, solning, stress mm.


Med hyaluronpen kan vi även tillämpa serum för behandling reducering av dubbelhaka, fettceller, pigmenteringar, acne, kärlreducering och mycket mer.


.