VIDEO KONSULTATION

THESERA HUDVÅRD HEMMA

Programmet stärker den inre hudbarriären genom att återhämta skadad hudbalans med 17 viktiga aminosyrakomplex, antioxidant och vildaväxtextrakt. Kombinerad med THESERA Growth Ampoule tillför vi extra 5 miljarder peptidkomplex i en frystorkad ampull


Programmet består av behandling av


Epidermis> Dermis> PH> Fukt och Näring> Skydd

Denna 6-stegsbehandling balanserar huden med proffesionellt program som du får lära dig att utföra hemma.

“Amino acid Complex”

Amino Acid Complex är precis som näringstillskott för huden. Eftersom det har samma eller liknande sammansättning till aminosyror i stratum corneum. Aminosyrakomplex  spelar en viktig roll i att hjälpa huden att återfuktas genom att ge näring till hudceller och aktivera fibroblaster.

MTS PEEL -NÅLFRI MIKRONÅLNING


THESERAS effektiva hudvårdsprogram innehållande MTS kemisk peeling som gör små osynliga tunnelkanaler i huden och kallas även för nålfri microneedeling med TDN inkapslingteknologi och multiamino balanserande program samt reparering av skadad hud.

Behandlingen stärker den inre hudbarriären genom att återhämta skadad hudbalans med 17 viktiga aminosyrakomplex, antioxidant och vilda växtextrakt och tillföra huden mycket fukt och näring.

Aminosyrekedjor och är, små fragment av proteiner som återfinns i vår hud.

Kombinerad med THESERA Growth Ampoule tillför vi extra peptidkomplexer i en frystorkad ampull med hydraliserat kollagen.

Peptidkomplex är viktig i hudvård för de ger våra celler signaler om att agera på ett speciellt sätt  till  att upprätthålla en ungdomlig och hälsosam hud i balans genom att stimulera hudcellerna på olika sätt, varje peptid har en speciell uppgift.
Det finns peptider som ökar hudens fasthet, förbättrar fuktbalansen, slätar ut rynkor och linjer, lugnar känslighet, ökar exfolieringsprocessen eller jämnar ut hudtonen. För att få ut maximalt av peptiderna i en hudvårdsrutin, är det viktigt att satsa på en kombination av olika typer som riktar sig mot olika problemområden.


Genom att tillämpa THESERAS MTS PEEL görs små tunnelkanaler i huden som förbereder plats för aktiva ingredienser att bättre absorberas av huden och ge som ger verkan.


Hur går behandlingen till?


Först görs en konsultationen och hudanalys med kunden.


Beroende på hudens kondition och behov tillämpas MTS-Peel syran på olika sätt.


Behandlingsmoment


1. Rengöring väljs beroende på kundens hudtyp och behov2. Applicering av syran, efter att syran har verkat, neutraliseras den.


3. Balansering av PH-Värdet och lugnande mask efter syran
4. Applicera aktiva ingredienser med peptider och mask 
5.Applicering av  kräm och solskydd vid behov.

HEMVÅRDSKURS


Videokonsultationen ges en kurslära till att lära sig att använda THESERA hudvårdsserien hemma

vi går igenom vad du behöver för din hud och gör en hudanalys.


Teoretisk information om huden ingår också


Varför är det bra att välja hemvårdskursen är för att även om behandlingen utförs på salong är det ändå viktigt att köpa hem hudvårdsprodukter för att fortsätta ge huden näring och förstärkning.


för att bäst få effekt av produkterna lär vi dig hur du använder dem och tillämpar peelingen hemma på säkert sätt.


med denna kurs får du lära dig hur du på bästa sätt kan behandla aknehud, minska pigmenteringar, få jämnare hudstruktur med mindre porer , mer lyster, volym och stramare hud.


Videokonsultationskursen är helt kostnadfri och efter genomgång kan du välja att köpa till hudvårdspaketet för hemmabruk.