Integritetspolicy

Integritetspolicy


Den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) är en EU-förordning som reglerar hur personuppgifter får hanteras, lagras och spridas. GDPR innehåller dataskyddsprinciper och krav som måste följas i hanteringen av personuppgifter.

Syftet med GDPR är att alla EU-länder ska ha samma dataskyddslagar och att ge medborgare mer kontroll över hur och när deras uppgifter används, också om det sker i ett annat land.

GDPR är en EU-förordning men den omfattar alla företag som marknadsför varor eller tjänster till EU-medborgare, oavsett vilket land företaget verkar i.

Från den 25 maj 2018 kommer hela Europa ha en ny gemensam lag om behandling av personuppgifter: Dataskyddsförordningen. Syftet med den nya lagstiftningen är att stärka skyddet av enskilda personers personuppgifter.


De viktigaste ändringarna i dataskyddsförordningen är att du har rätt att begära rättelse, radering eller tillgång till dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot behandling av personuppgifterna och att begränsa behandlingen av dina personuppgifter.


När behandlingen av dina personuppgifter är baserad på ditt samtycke har du även rätt att närsomhelst ta tillbaka samtycket. Ditt återkallande kommer inte att påverka legaliteten gällande behandling av uppgifterna innan du återkallade ditt samtycke.


Dessutom har du rätt att invända mot behandling av dina personuppgifter för användning till direkt marknadsföring, inklusive målinriktad marknadsföring, och du har rätt att ta del av de personuppgifter som du själv har lämnat, i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format.



Hur vi hanterar dina personuppgiter?

Du som är kund hos oss skall känna dig trygg med att dina registrerade uppgifter inte används på ett otillbörligt sätt. Nuvarande svenska PUL är egentligen grunden till GDPR och merparten av PUL återfinns i GDPR.


Vad är en personuppgift?

En personuppgift är sådan data som på något sätt identifiera dig som person. Dvs namn, adress, telefon, mail, personnummer, bilder och röst som dirket kan kopplas till en person.


Vem är personuppgiftsansvarig?

På Aesthetic Dermapro Scandinavia AB är Angela Yachouh personuppgiftsansvarig och bestämmer ändamålen för hantering, inhämtning och användning av de personuppgifter som du lämnar till oss. För frågor om personuppgifter, maila: info@dermapro.se


Hur lagrar vi dina personuppgifter?

Vårt bokningssystem Bokadirekt och Bokamera hanterar förhållandevis stora mängder persondata. Då vi har många återkommande kunder har vi valt att behålla uppgifterna i vårt bokningssystem för att kunna genomföra bokningar hos oss. Önskar du få dem raderade så kontaktar du oss på info@dermapro.se så åtgärdar vi det omgående.


Om vi i framtiden kommer att använda oss av annat kundregistersystem för att lagra dina uppgifter kommer vi att uppdatera informationen om det här.


Vi lagrar även dina personuppgiter via våra betalningssytem så som swisch, bankbetalningar kortbetalningar , faktureringssystem och webbshop på hos Quickbutik


Vi kommer inte åt eller lagrar dina bankkortsuppgifter de är skyddade uppgifter även hos vår bank och izettle system. Vi använder oss även av Svea Ekonomi och klarna och kan behöva lämna dina personuppgiter för kreditbedömnng och fakturering.

Dina personuppgifter lagras hos oss när du via kntaktforulär skickas e-post till oss via vår hemsida www.dermapro.se eller andra oberoende sidor där vi marknadsför oss och du har möjlighet att skicka e-post till oss.


Hur använder vi dina uppgifter och varför behöver vi dem?

Vi använder och behöver dina peronuppgifter till att kunna genomföra bokningar hos oss och skickar då ut e-post och eller sms bekräftelse och påminnelser på genomförd bokning hos oss samt om vi behöver komma i kontakt med dig angående bokad tid eller ändring av bokad tid hos oss.


Dina Bilder hos oss 

Vi tar bilder på dig endast om du ger ditt medgivande till oss med vår egen kamera, och använder dem till att kunna jämföra och följa upp resultatet av behandlingen som är genomförd hos oss, bilder som publiceras görs endast efter att du gett sitt godkännande till detta. 


Konfidentiell Konsultation

När du kommer till oss behöver vi fylla i konsultation för att säkerställa att vi kan genomföra behandlingen så inga sjukdomar eller mediciner hindrar behandlingen, konsultationsformuläret fyller du i hoss oss via pappersformulär och inga uppgifter om den registreras i vår data.

Vi behandlar samtlig information konfidentiellt hos oss.


Vi lagrar aldrig känslig information om dig som kund hos i vårt datasystem

Med känslig information som berör känsliga uppgifter är t.ex. etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening samt personuppgifter som rör hälsa, sjukdomar eller sexuella preferenser.  Du som kund har alltid rätt att få ut en kopia på alla uppgifter som finns lagrade om dig i vårt kundregister.


E-post och sms utskick med nyheter och erbjudanden!

Vi kommer från och med 25/5 2018 inhämta nya samtycken från våra kunder för sms eller nyhetsbrevsutskick via Bestsms nyhetsbrevsutskick. Tidigare registerade kunder för sms utskick via Bestsms kommer att raderas senast den 24/5 2018.


Kakor
Vi använder kakor (cookies). De är små textfiler som lagras på din dator och som sparar vissa inställningar och data för att delas online med oss via din webbläsare. En cookie innehåller vanligen namnet på domänen som cookien skickades från, såväl som information om cookiens ålder samt ett alfanumeriskt identifieringstecken.

Det finns olika sorters cookies, beroende på innehåll och hur länge de lagras. De flesta cookies vi använder är så kallade ”session cookies”, som raderas när du avslutar din webbläsar-session. Dessutom finns det några långvariga cookies som gör att vi kan känna igen dig som besökare. Många cookies kommer direkt från oss, dessutom utförs lagring och utvärdering av cookies även av tjänsteleverantören (så kallade ”third-party cookies”).

Vi informerar dig i förväg om användningen av cookies med en notis.

Datan som samlas in med hjälp av cookies är pseudonymiserad och kan därmed inte härledas till den respektive användaren.

Det rättsliga underlaget för bearbetning av data med hjälp av cookies är art. 6 avsnitt 1 f) GDPR.

Kontaktformulär

Via sidans kontaktformulär samlas namn, e-post och eventuell kommentar in.


Laglig grund: 
Berättigat intresse för att upprätthålla kundkommunikation och hantering av kundserviceärenden.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.


Google Analytics

Vi planerar att inom snar framtid använda oss av Google Analytics för statistiska analyser. Google Analytics är en webb-baserad analystjänst tillhandahållen av Google LLC., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94034, USA (”Google”). Google Analytics använder så kallade ”cookies”, textfiler som lagras på datorn och som möjliggör en analys av hur du använder webbplatsen. Informationen om hur du använder hemsidan genereras av en cookie och skickas vanligtvis till en av Googles servrar i USA där den lagras.

På uppdrag av More Beautiful kommer Google använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, skapa rapporter över aktiviteterna på webbplatsen och tillhandahålla övriga tjänster relaterade till webbplatsaktiviteter och internetanvändning till Aesthetic Dermapro Scandinavia AB:s IP-adressen som överförs inom ramen av Google Analytics kommer inte att sammanföras med andra data från Google. Du kan förhindra lagring av cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare; om du gör det kommer du eventuellt inte kunna använda alla funktioner på denna webbplats.


Allmän information om Google Analytics och dataskydd finner du här:  http://www.google.com/intl/sv/analytics/privacyoverview.html 


Rättigheter till din data

Under dataskyddsförordningen har du rätt att begära ett utdrag av dina uppgifter, rätta dem eller få dem raderade. Radering av uppgifter omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.


Har du frågor eller funderingar så kan du alltid kontakta oss på info@dermapro.se


För mer information gällande nya GDPR lagen hänvisar vi er till Datainspektionen på  www.datainspektionen.se

PROFIL


Aesthetic Dermapro Scandinavia AB

startades med målet att erbjuda högteknologiska behandlingar med modern hudvårdsteknologi.

Vi erbjuder kvalitetsrika system och kurser som ger färdighet till att arbeta inom modern hudvård.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER


Mer om oss och vårt arbete finner ni på sociala våra medier,

KONTAKTA FÖRETAGET

Albrektsvägen 97, 603 55 Norrköping

(0046) 0704- 22 86 27

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera