HR808Diodlaser

HR 808 - Diodlaser Mirror effect


Utöka verksamheten med HR 808nm, diodlaser det senaste inom moderna högteknologiska behandlingar för permanent hårborttagning och hudföryngring

Den mest effektiva lösningen för  progressiv permanent hårborttagning

HR 808 Diodlaser systemet fungerar för både kropp och ansikte utan att skada epidermis och omliggande vävnader omkring hårfollikeln på något sätt.

Selektiv fototermolys värmer hårfollikeln, och genom att förstöra bakteriecellerna förhindras hårets återväxt.

Laserljuset som produceras av enheten - en enriktad, konsekvent monokromatisk ljusstråle som absorberas på ett hyper-selektivt sätt av det melanin som finns i hårfollikeln.

Behandlingar är korta, trevliga och helt smärtfria. Resultaten är tydliga att se direkt från de allra första sessionerna.

Innovation-Mirror EffectToppytan av den äkta safirkristallen är den stora innovationen av  handstycket på HR 808 diodlaser.

De två aktiva lagren, varav en med en spegelliknande effekt,säkerställer en antireflektionseffekt som skyddar laserkällan,

vilket förbättrar dess livslängd och resultat och ökar koncentrationen av  lasern.


Laserenergin tränger in i de övre skikten av huden och överför sin energi till håret. Energin absorberas av det melanin som finns i håret och omvandlas till värme vilket skadar och slutligen förstör hårfollikeln.

MANTIS HR 808 Laser Diode gör att du kan behandla alla hudtyper när som helst på året utan några kontraindikationer. Vår vetenskapliga forskning har gjort det möjligt för oss att övervinna gränserna för traditionell ljuskälla teknik, som inte tillåter att mörka hudtyper 5 eller 6) behandlas för att förhindra uppkomsten av pigmentfläckar.

SÄKER

SNABB

SMÄRTFRI

EFFEKTIV

LÖNSAM

Test som utförts i MANTIS laboratorier har visat en fullständig brist på kontraindikationer, både på kort och lång sikt

MANTIS HR 808-tekniken ger utmärkta resultat på mycket kort tid.

Under behandlingen kommer patienterna att känna en liten känsla av värme när lasern är aktiv på huden. Ingen smärta har rapporterats.

Produkten erbjuder utmärkt prestanda tack vare kvaliteten på dess laserljuskälla och behandlingssessionprotokoll utvecklade av experter.

Effektiviteten hos vår laserljuskälla garanteras för upp till 20 miljoner skott.

ACS-Active Cooling System - vilket ger praktiskt taget obegränsade behandlingstider och ökar värmekapaciteten hos hela lasersystemet.


 


TMS - Thermal Management System - är det elektroniska och mjukvarubaserade styrsystemet som mäter vätskans temperaturer och flödesnivåer. TMS gör det möjligt att förhindra de vanligaste fel som uppstår i mindre avancerade lasersystem.


 


Varför är ACS och TMS så viktigt?


 


Skillnaden som erbjuds av dessa system gör det möjligt för produkten att ge ojämförliga resultat - som fortfarande är helt smärtfria - tack vare konstant kylning av källan och kristallen i kontakt med huden. Dess korta behandlingar, lång livslängd och högre stabilitet och energiproduktion gör HR808s exceptionella värde samt den bästa  i sin bransch.

PROFIL


Aesthetic Dermapro Scandinavia AB

startades med målet att erbjuda högteknologiska behandlingar med modern hudvårdsteknologi.

Vi erbjuder kvalitetsrika system och kurser som ger färdighet till att arbeta inom modern hudvård.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER


Mer om oss och vårt arbete finner ni på sociala våra medier,

KONTAKTA FÖRETAGET

Albrektsvägen 97, 603 55 Norrköping

(0046) 0704- 22 86 27

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera