EMSHAPE

EMShape® systemet som bygger upp muskler vid vila


EMShape® är den senaste generationen av tekniskt avancerad kroppskonturbehandling som hjälper till att bygga muskler och skulptera din kropp. Kliniska studier har visat att denna teknik permanent kan minska fett ocksåREVOLUTIONERAD TEKNIK
muskelförstärkning och fettförbränningDet innovativa EMShape®-systemet är ett icke-invasivt, smärtfritt förfarande som kan tona och lyfta skinkorna utan att behöva göra för mycket träning eller invasiv kirurgi.


EMShape® använder en icke-invasiv teknik, HIPEM (High-Intensity Pulsed ElectroMagnetic) energi för att främja muskelsammandragning vid sin högsta kraft och förmåga. Denna muskelträning med hög intensitet kommer att leda till ombyggnad och förbättring av muskler, liksom effektiv fettförbränning.PROCESSEN


1: Fettackumulering
- När det finns övervikt i vikt, ackumuleras mer fett i fettcellerna och får dem att svälla vilket resulterar i celluliter.


2: Fettstörning

- Elektromagnetisk våg, intensiva supramaximala sammandragningar förbättrar frisättningen av adrenalin som utlöser en kaskadeffekt som leder till supramaximal lipolys i fettceller.


3: Fetteliminering
- Efter EMShape® krymper riktade fettceller i volym och elimineras.1: Muskelfibrer lossnar

- Som ett resultat av åldrande är muskelfibrera lösa och ömtåliga på grund av brist på motion, livsstilsförändringar, fettansamling, graviditet och andra faktorer.


2: Muskelfibrerna lossnar

- EMShape samverkar med muskelneuroner för att inducera supramaximal muskelsammandragning i processen med kontinuerliga muskelsammandragningar, en del av muskelfibrerna bryts gradvis för att orsaka muskelreparation.

DIASTASRECTI

EMShape® kan också hjälpa till med Diastasis Recti, även känd som "pooch", ett vanligt tillstånd som inträffar efter graviditet och som drabbar två tredjedelar av kvinnorna.


Vissa kvinnor tillgriper att ha en bukplastik eller en "bukplastik" som kan vara för invasiv och inte nödvändig för vissa kvinnor. En icke-invasiv alternativ lösning skulle vara att hålla sig till ett strikt program med djupa magövningar som utförs med en neutral ryggrad i kombination med bäckenbottenövningar, såsom Kegels och bäckenlutningar.


Tack och lov med utvecklingen av teknik, mammor som inte har tid att träna och inte vill gå under kniven, kan EMShape® hjälpa till att rikta Diastasis Recti och hjälpa mammor att återfå sitt självförtroende.

Broschyr om EMShape

FÖR KROPPEN

BEHANDLINGEN FUNGERAR PÅ:  • Fettcellsminskning
  • Cellulitreducering
  • kroppsformning
  • Huduppstramning
  • Förstärker muskulaturen